Gezicht van de zaak sir-Ralph Owusu

Sir-Ralph Owusu Broca Media
Foto:Broca Media.nl
Purmerend – Ralph heeft een passie voor voetbal en dure Duitse auto’s.

Zijn ouders zijn vanuit Ghana naar Nederland gekomen. Nu is hij de trotse eigenaar van twee mooie bedrijven, ‘Allride’ en ‘OK Car Care’. Hij was op jonge leeftijd gek van voetbal. Zo heeft hij op een behoorlijk hoog niveau gespeeld bij diverse Nederlandse topclubs. Uiteindelijk lukte het niet om echt door te breken en is hij als tweede passie ondernemer geworden.

Derde auto

Toen hij zo’n vier jaar geleden een Volkswagen polo huurde in Utrecht merkte hij dat dit bedrijf het razend druk had met verhuren van luxe auto’s. Aanleiding genoeg om te onderzoeken of hij met dit soort auto’s iets kon beginnen. Na wat marktonderzoek te hebben gedaan, heeft hij een super-de-luxe Volkswagen Golf aangeschaft die hij met name verhuurde voor bruiloften. Dat liep dermate goed dat er al snel een tweede luxe auto bijkwam. Na de derde auto kocht hij zelfs een bedrijfspand. De zaken liepen geweldig.

Luxe Mercedes

Inmiddels heeft hij al acht luxe auto’s, met name Volkswagen golf en Mercedes. Deze zijn “vol uitgevoerd”. Daarmee bedoelt hij dat werkelijk alle opties in deze auto’s aanwezig zijn. Op dit moment verhuurt het bedrijf aan veel bekende Nederlandse muzikanten en voetballers. Met het tweede bedrijf ‘OK Car Care’ probeert hij een andere behoefte van auto minnend Nederland in te vullen. Het schoonmaken, polijsten en wrappen, zodat zijn klanten de blits te kunnen maken met zo’n supercar.

Zowel Allride als OK Car Care zijn gevestigd aan de Signaal 30 | 1446 XA Purmerend | Telefoon 06-23288933.

Anderen bekeken ook >>>klik hier