Gezicht van de zaak Marco Dekker

Marco Dekker Broca Media
Foto: broca Media
Purmerend – Marco Dekker gaat door het leven als een positieve alleskunner. Alles wat deze vriendelijke reus aanpakt heeft 110% zijn aandacht.

Marco is een vriendelijk ogende man met een duidelijke visie. Zijn kijk op het leven is even verrassend als uniek. Eigenlijk had hij gezien zijn inzet de ultieme ondernemer kunnen zijn. Maar Marco koos ervoor om zijn inzet te gunnen aan een reeks prachtige bedrijven als: de Rabobank en de politie Amsterdam, Autobedrijf Lanting en als laatste Dekker-autogroep.

Na een korte stage bij de politie Amsterdam kwam hij uiteindelijk terecht op de afdeling bijzondere wetten. Daar startte zijn leerproces in de vaardigheid, omgaan met klanten. Zo was hij onder andere verantwoordelijk voor de contacten met mensen die door het noodlot hun huis verloren hadden.

Als hij eraan terugdenk dan betrekt zijn gezicht enigszins. “Veel leed meegemaakt en gezien”, vertelt hij zoekend met zijn ogen naar een vast punt. “Er zit veel leed onder de mensen”, vult hij aan. Daarna vertrok hij naar de Rabo Bank Waterland. En ook hier was hij weer belast met het hebben van veel klantencontact.

Potentieel

“Een prachtige tijd voor een mooi bedrijf”, zegt hij in stemmend. Tijdens zijn carrière bij de Rabo, had hij veel contact met Autobedrijf Lanting. Dat bedrijf zag veel potentieel in Marco en wilden hem graag inlijven wat na drie pogingen uitmondde in een aantal gesprekken.

Uiteindelijk maakte hij de overstap naar de autobranche en werd relatie beheerder. “Automobielen hadden altijd al mijn belangstelling”, vertelt hij. “Alles is er interessant aan, de techniek de vorm en de gebruiksmogelijkheden”. Ook hier is hij weer zeer betrokken bij al zijn klanten die hem in het weekeinde mogen bellen als er nood aan de man is. “Een klant wil als er iets ergs is zijn verhaal kwijt en ik sta ze dan te woord”.

SC Ilpendam

Kortom Marco is als een vis in het water in de autobranche. In het weekeinde en zijn spaarzame vrijetijd is hij voetbaltrainer bij SV Ilpendam en secretaris bij de ‘PRO’ ondernemers belangenorganisatie. En ook dat weer op zijn eigen manier, maar dan wel weer voor 110%.

Marco heeft dan ook niet veel wensen, heel soms zou hij graag vestigingsmanager worden, maar als het niet zo is, dan ben ik ook dik tevreden.

Meer informatie | Dekkerautogroep Purmerend | Component 98 | 1446 WP Purmerend

Telefoon: 088- 1800360