Gezicht van de zaak Juwelier Marc Brouwers

Marc Brouwers Broca Media
Foto: Broca Media
Purmerend – Juwelier Marc Brouwers is een van de bekendere gezichten in het hartje van onze binnenstad.

Wie Marc Brouwers goed kent, kent zijn glimlach, maar ook zijn prachtige zaak. Marc heeft de traditie voortgezet, want deze zaak is al 65 jaar familiebezit. Het is voor Purmerend een belangrijke en interessante ondernemer. Vanuit winkelcentrum ‘de Strada’ drijft hij samen met enkele medewerkers ‘Juwelier Brouwers’.

Moeite waard

Met een ruime keuze aan horloges, trouwringen en vele sieraden is een bezoek aan deze zaak zeker de moeite waard. Juwelier Brouwers is sterk gericht op persoonlijke aandacht en service. Iedereen heeft andere wensen op het gebied van sieraden en horloges. Daarin speelt juwelier Brouwer een belangrijke rol.

Topmerken

Zo heeft de zaak een aparte afdeling voor trouwringen en wordt ruimschoots de tijd genomen om tot een goede keuze te komen. Dat kan zelfs op afspraak bij u thuis. Bij Brouwers kunt u ook terecht voor diverse reparaties en batterijen voor uw horloge. Vaak is het “klaar terwijl u wacht”. Juwelier Brouwers is leverancier van verschillende topmerken, maar heeft feitelijk voor elk budget wel een betaalbare oplossing.

Juwelier Brouwers is gevestigd in het winkelcentrum Strada te Purmerend.