Gezicht van de zaak Klaas Vroege

Klaas Vroege Broca Media
Foto: Cees Baerts
Advertorial – Op zoek naar een prachtige rustiek gelegen B&B in de nabijheid van Amsterdam.

Dan is de B&B ‘Bed in Broek’ een hele goede optie. Deze luxe B&B voor twee personen is gesitueerd in een eigen huisje dat bijzonder stijlvol is ingericht. Bij aankomst krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. U heeft daarnaast de beschikking over twee opgeladen OV chipkaarten.

Ook staan er twee gratis fietsen ter beschikking voor in en rond het dorp. Voor overige verre tochten is er een prima fietsverhuur, ook voor e-bikes, in het dorp aanwezig.
Fietskaarten, wandelkaarten, en toeristische informatie is ook beschikbaar.

Streekproducten

Uw verblijf van minimaal twee nachten is inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt. Daarbij maakt men gebruik van streekproducten. Dieetwensen of last van allergieën? Ook daar wordt, als u dit tijdig meldt rekening mee gehouden. U kunt vrij gebruik maken van Nespresso koffie of thee van Simon Lévelt. Ook is er gratis wifi en TV aanwezig in het huisje.

De B&B bevat een luxe badkamer met douche en toilet. Volledig voorzien van vloerverwarming en CV en comfortabel ingericht met voorzieningen van Marie-Stella-Maris. Aan alles is gedacht om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Bed in Broek. Adres: Roomeinde 21 | 1151 AM Broek in Waterland,
Telefoon: 06-55770001