Gezicht van de zaak Jan Wals

Jan Wals Broca Media
Foto: Broca Media.nl
Ilpendam – Garagehouder Jan Wals houdt niet alleen menig wagenpark op de weg, maar promoot ook altijd zijn geliefde Ilpendam.

Naast een druk zakelijkleven heeft Jan altijd oog voor een ander en is een maatschappelijk betrokken mens. In de volksmond noemen we zo iemand, ‘een ruwe bolster blanke pit.’ Daarnaast is Jan een open boek. Met andere woorden, hij deelt graag zijn mooiste momenten met iedereen die het maar horen of lezen wil.

Afgelopen week schreef hij het zoveelste positieve berichtje op FaceBook. Via sociale media laat hij ons bijna elke dag meegenieten van wat hem zo overkomt. Als redacteur van Broca Media moest ik wel reageren. En dat ging als volgt:

Dorpsgek

Jan, ik lees al je berichtjes, ze zijn altijd heel leuk en super positief. Iedere keer lees ik hoe jij met de buitenwereld en die is in jouw geval niet groter dan Ilpendam, omgaat. Eigenlijk ben je een beetje een dorpsgek.

Elke morgen met je personeel aan de koffie met gebak, koek of iets anders lekkers. Elke dag komt er wel iemand langs met een bijzondere gave of bezigheid. En altijd weer vind jij tijd om ons hiervan deelgenoot te maken.

Kan in deze vreemde tijd wel een beetje jaloers op je zijn. Elke morgen krijg jij het voor elkaar mij een beetje te laten lachen. We moesten je maar voordragen voor minister van positiviteit van Waterland.  En mocht dat niet lukken, dan blijf je gewoon die dorpsgek.

Levensgenieter

Jan Wals is naast levensgenieter een groot liefhebber van: gevulde koeken, saucijzenbroodjes, slagroomijs, appeltaart, mokkapunten, bokkenpootjes, pinda’s, hartige worst, een biertje, zoute drop, chocoladeletters, Hema worst, oude kaas, Amsterdams zuur, zoute haring en valflippen. Ach wat lust hij niet…

Bosch Car Service Jan Wals is gevestigd aan: Nijverheidsweg 2 | 1452 PA Ilpendam

Telefoon 020-4361697