Gezicht van de zaak Dennis Heij

Dennis Hij Broca Media
Foto: Haico Kats
Purmerend – Dennis is automotive serviceverlener in hart en nieren.

Dat laat deze jonge ondernemer dagelijks zien als aanspreekpunt bij het prachtige bedrijf ‘Robben autoservice.” Dennis en hoe kan het anders, is wat wij noemen een autoliefhebber. Waarbij zijn voorliefde uitgaat naar bedrijfsauto’s. De keuze aan nieuw en gebruikte auto’s is bij Robben ook heel ruim te noemen. Voor elke ondernemer is er wel het juist merk en model te vinden. Daarbij zijn lease of koop allemaal bespreekbaar.

Voor reparaties en schadegevallen, bent u bij Robben eveneens aan het juiste adres. De ruime en goed geoutilleerde werkplaats is ingericht met het mooiste gereedschap en twee grote hefbruggen. Overzichtelijk en ongewoon schoon. Periodiek onderhoud of de bekende APK keuring, Dennis wil alleen maar tevreden klanten. Waarbij hij opmerkt dat klanten op hem moeten kunnen vertrouwen als het gaat om hun bedrijfsmiddelen.

Heel serieus

Wij zien onszelf als een verlengstuk van de van bedrijfsvoering en die rol nemen wij heel serieus. De zaak is meer dan een bezoek waard. “Graag tot ziens”, besluit Dennis met zijn ontwapenede glimlach en pretoogjes.

 U vindt Robben Autoservice aan Volume 77 | 1446 WH Purmerend | telefoon 02990-468955