Gezicht van de zaak Casper Kwakman

Casper Kwakman Broca Media
Foto:Broca Media
Purmerend – Casper heeft een passie voor mooie glimmende voer- en vaartuigen.

In zijn poetscentrale zorgt hij ervoor dat klanten met een vrolijk gezicht weer de deur uitgaan met een gepoetste auto, camper, bedrijfswagen, trailer, caravan of boot. Overigens viel me op dat de meeste klanten de “pa” zijn van Casper. Hij heeft een bijzondere relatie met zijn mannelijke klanten blijkbaar. Of hij de dames “ma” noemt betwijfel ik evenwel.

En als u denkt dat het uitsluitend om klanten gaat die rijden in prachtige luxe en voor de meesten onbetaalbare auto’s, dan heeft u het mis. Elke auto of bedrijfsauto’s maakt hij weer blinkend. Vieze geurtjes die gedurende eventuele werkzaamheden zijn ontstaan weet hij om te zetten in een heerlijk aromatische geur. Interieur wordt volledig gereinigd, kortom, alles ziet er weer ‘spik en span’ uit.

Chiptuning

En ook het motormanagement valt onder zijn specialisme. Via chiptuning technieken en het reinigen van de luchtinlaat via waterstof zult u verstelt staan van de toegenomen capaciteiten van uw bolide.

Casper maakt gebruik van diverse prachtige reinigingsproducten die niet voor particulieren zelf op de markt zijn te verkrijgen. U kunt uw auto niet alleen geheel op een professionele manier gereinigd krijgen, maar ook laten voorzien van diverse vormen van beschermingslagen, waardoor vuil minder makkelijk vat zal krijgen op uw laklaag. En ook met kleine krasjes of deukjes weet Casper wel raad. Zonder spuitwerk kan hij deze toch netjes wegwerken.

Schoonheidsbehandeling

Mocht u uw voertuig een ‘schoonheidsbehandeling’ gunnen, dan kunt u terecht bij de Poets Centrale Purmerend (PCP). Casper zal u dan hartelijk verwelkomen en van koffie voorzien om daarna samen met u vast te stellen welke behandeling het beste kan worden toegepast.

Poets Centrale Purmerend is gevestigd aan de Newtonweg 44A | 1441 RC

Purmerend | Telefoon 06-12684460