Gezicht van de zaak Caroline Zeelenberg

Caroline Zeelenberg Broca Media
Foto: Cees Baerts
Advertorial – Wie is Caroline nu eigenlijk naast dat zij al ruim 17 jaar eigenaresse is van kapsalon en haarstudio ‘t Barbertje.

Beiden zaken zijn gevestigd aan het Makado te Purmerend. Caroline is geboren in Purmerend op 8 januari 1970. Na de mavo ging zij naar de kapper school (MDGO) in Amsterdam. Zij is getrouwd met Michael en samen hebben zij 2 zoons, Job en Tim. Nu is zij woonachtig in de Beemster maar zij is opgegroeid in Purmerend. Als kind was zij altijd al met haren bezig. Haren van familie en vriendinnetjes werden gekamd en gevlochten.

Ook de haren van de poppen en barbies moesten eraan geloven totdat alle poppen en barbies kort geknipt waren of zelf helemaal geen haar meer hadden, koos Caroline overduidelijk voor de kappersopleiding. In 1987 begon zij daarom als stagiaire bij ’t Barbertje. Caroline heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en vanaf 2004 is zij de trotste eigenaresse van de kapsalon.

Kwaliteit

Zij heeft in de jaren het een en ander verbouwd en gemoderniseerd. Echter de naam ‘t Barbertje vindt zij mooi dus die heeft ze bewust zo gelaten. Het is een kapsalon waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staat. Zij werkt met de merken Medicuticals en Alcina. Alcina heeft zowel haar- als huidproducten.

Wat kan ik allemaal laten doen of kopen bij ‘t Barbertje? Caroline noemt een hele waslijst en ja wassen staat ook op die lijst maar natuurlijk ook: knippen, kleuren, high lights, balayage en ja een permanent en watergolf doen wij ook nog steeds voor m.n. de bewoners van het verzorgingshuis, ook op locatie.  Hippe kleuren zijn op dit moment, grijs- en pasteltinten. Bij een knipbeurt worden ook de wenkbrauwen bijgewerkt of geverfd op verzoek. Tenslotte kan er naar een uitgebreide hoofdmassage gevraagd worden tijdens het wassen van de haren.

Assortiment

Bij de kapsalon kunnen ook verzorgings- en stylingproducten gekocht worden zoals shampoo, crèmespoeling, verstevigers, borstels en een klein assortiment aan make up en parfums. Bij de Haarstudio kan men terecht voor pruiken, haarmuts, turban en aanverwante artikelen. Caroline is gecertificeerd bij SEMH, dus zij kan rechtstreeks declareren bij zorgverzekeraars. Direct handelen bij spoed (bijvoorbeeld bij ziekte) is vanzelfsprekend voor Caroline. Maar hoe eerder een zieke klant komt voor het aanschaffen van een haarwerk, hoe beter het op maat gemaakt kan worden ook al snapt Caroline dat dat een behoorlijke drempel kan zijn voor patiënten. Caroline handelt hierbij professioneel, vertrouwelijk en persoonlijk.

’t Barbertje staat bekend om zijn persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Onze klanten kennen ons en ‘ons kent ons’ is ons kenmerk. Toegankelijk voor iedereen! ’t Barbertje is met uitzondering van de maandag alle dagen geopend van 9.00 tot 17.45 uur, zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Afspraken kunnen zowel telefonisch, persoonlijk of online worden gemaakt.

Kapsalon en haarstudio ‘t Barbertje zit aan JF Kennedyplein 17 resp. 8, 1443 EA in Purmerend, beter bekend als het Makado winkelcentrum. Kijk voor meer info op: www.kapsalontbarbertje.nl of email kapsalontbarbertje@hotmail.com, Telefoon: 0299-426819 of 06-41492700.