Geen kerstdiner maar wel een heerlijk Victoria Garden kerst thuismenu

Chi Lam Broca Media
Foto: Broca Media

Advertorial – Half Nederland zat afgelopen zaterdagavond aan de buis gekluisterd. Het land gaat voor de tweede keer op slot met alle gevolgen van dien.

Kantonees specialiteitenrestaurant Victoria Garden verwachtte dit al en had ook al aan een oplossing bedacht. Natuurlijk was het restaurant volgeboekt in de daarvoor beschikbare uren en komende kerstdagen.

Dus er moest wel het een en ander worden aangepast. Afhalen en lunchen bij Victoria Garden bleven over.  Alleen dat laatste zijn wij nuchtere Hollanders niet gewend. Gastheer Chi legt uit dat de lunch bestaat uit verschillende kleine hapjes. Daar moet je aan wennen, maar het is wel een hele aparte ervaring.

Feestdagen

Echter de tijdelijke sluiting van onder andere de horeca gooit roet in het eten. Afhalen is nog de enige mogelijkheid om tijdens de feestdagen thuis te genieten van culinaire hoogstandjes.

Voor vaste klanten is het allang geen verassing meer dat Victoria Garden altijd superieure kwaliteit levert. Het personeel is bijzonder gastvrij en de ambiance een feest om in te vertoeven. Daarnaast biedt de menukaart een diversiteit aan culinaire uitstapjes.

Thuismenu

Het management dacht niet lang na en stelde een fantastisch thuismenu samen. Hierbij is de keuze in het voor- en nagerecht geweldig en uitgebalanceerd, net alsof u in het restaurant zelf aanwezig bent.

De vriendelijkheid van het personeel. De vakkundigheid van de kok en de fantastische gerechten blijven van ongekende hoogte. Kaarsje en een glas goede wijn op tafel en u kunt thuis volop genieten van de komende feestdagen.

Veel keuzes

Zo kunt u kiezen uit een voor- en vier verschillende hoofdgerechten. Bestellen is een voorwaarde wil u verzekerd zijn om thuis op tijd aan tafel te zitten. Aan kwaliteit zal het zeker niet ontbreken.

De constante kwaliteit en smaakbeleving zijn het handelsmerk van dit in de wijde omtrek goed bekendstaande restaurant. Thuis genieten wordt dit jaar iets anders, maar zeker niet minder plezierig.

U vindt Victoria Garden aan het Van Damplein 23 | 1448 NB Purmerend | telefoon: 0299-414162

E-mailen kan ook: victoriagarden2006@hotmail.com