Frans Spijkerman pakt koe bij de horens

Frans Spijkerman Broca Media
Foto Mihlo Baerts (Baerts Media)
Purmerend – Niemand zal ontkennen dat deze ras ondernemer het verdient om geprezen te worden. Vijf jaar geleden verbouwde hij zijn restaurant en daarbij ook maar de halve straat.

De hoek Neckerdijk en de Kanaaldijk werden een bepalend aangezicht voor Purmerend. Een geweldig mooi restaurant en een geweldig aantal prachtige panden. Vijf jaar later is Spijkerman door de coronacrisis gedeeltelijk gesloten en moet hij zich samen met zijn Dream Team behelpen met loket verkoop van maaltijden.

Bestellen

Klanten kunnen telefonisch bestellen tussen 14:30 en 16:30 uur en afhalen kan tussen 16:30 en 19:30 uur. Telefoon 0299-423951. Frans spreekt in dit interview over de pijn van zijn collega’s. De hele horeca is dicht en dat is met name in de binnenstad goed merkbaar.

Spijkerman site

Bij Spijkerman op de site staat het volgende te lezen:

Restaurants gesloten? Bij ons kun je afhalen!

Door de huidige situatie (COVID-19) zijn wij t/m 28 april gesloten. De gezondheid van ons personeel en onze gasten staan altijd voorop en dit is de enige manier om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Gelukkig hebben we ook goed nieuws! Wij zijn namelijk gestart met afhalen. Zo kunnen jullie thuis alsnog genieten van onze gerechten. Ons afhaalmenu met de gerechten vind je hiernaast.

Alleen telefonisch bestellen via 0299-423951.

Afhalen en bestellen van vrijdag t/m maandag
Bestellen tussen 14.30 – 16.30 uur
Afhalen tussen 16.30 – 19.30 uu

Kijk naar de opnamen welke wij vanmiddag maakte. Frans, Tineke en Dream Team heel veel sterkte.

Via deze link kunt u een keuze maken voor een heerlijk maaltje, maar dan wel bij u thuis uitgeserveerd.

Ondersteun de horeca is een gezamenlijk initiatief van diverse groothandels en leveranciers.

www.Helpdehoreca.nl