Fort Resort Beemster over op lawaaiarm electrisch tuingereedschap

Bianca de Vries Broca Media
Foto: Broca Media
Zuidoostbeemster/Purmerend – Fort Resort kiest voor betrouwbare partner Purmerendse Machinehandel.

Bianca de Vries is het gezicht van deze kleine maar sterke winkel in tuingereedschappen. De Purmerendse Machinehandel gevestigd in Purmerend is niet meer weg te denken en levert tegenwoordig electrisch gereedschap voor elke onderneming.

Deze week bezorgde Bianca een nieuwe electrische grasmaaimachine bij het Fort Resort Beemster. John Kooij verantwoordelijk voor de technische omlijsting bij het Resort nam de nieuwe machine met een brede lach op zijn gezicht in ontvangst.

“Nu kunnen we ook grasmaaien als er gasten zijn. Die hebben dan geen last van het lawaai”, vertelde hij. Gasten en welbevinden staan hoog in het vaandel bij het Fort. Alles draait om perfectie van de eerste indruk tot het laatste afscheid bij de uitgang.

Perfect

Het Fort Resort kent een lange staat van dienst en is zeer gewaardeerd onder de velen bezoekers. De geweldige sauna’s, het restaurant en het buitenverblijf, het is allemaal perfect.

Het fort dat ooit tot verdediging diende is verbouwd tot een uniek Wellness oord met bijzondere baden en sauna’s. Het hotel kent zestien CO-2 neutrale kamers. Beschikt over twee rijk geoutilleerd restaurants en ruime zalen voor vergaderingen of bedrijfsfeesten. Bovendien is het tegenwoordig een officiële en sprookjesachtige trouwlocatie.

Bij een dergelijke onderneming horen betrouwbare partners. Kooij is van mening deze gevonden te hebben in de Purmerendse Machinehandel. “Als wij storing hebben op een machine, dan hebben wij per direct iemand nodig. Dan gaan we geen week wachten op de reparatie of vervanging”, zegt hij met een resolute blik op zijn gezicht.

Dienstverlenend

Bianca glundert bij deze woorden en bevestigt “als klanten bellen met een probleem dan stappen wij direct in de auto om hulp te bieden. Het Fort is afhankelijk van hun gereedschap daar zijn wij ons terdege van bewust. Wij zijn erop ingericht om dienstverlenend te zijn, dat kan niet anders!”

Dat de Machinehandel goede zaken doet blijkt wel uit het toenemende aantal vaste klanten. De prachtige zaak aan de Flevostraat is altijd bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van de N244. Voor de deur is plaats om gratis te parkeren. Het assortiment is ruim voldoende en vooral vernieuwend.

Dat de Machinehandel steeds grotere bedrijven aantrekt is een logisch gevolg van de uitstekende service en het ruime aanbod van professionele tuinmachines. Voor klanten met een kleiner budget is er altijd wel een occasion te vinden. De service daarop is zeker niet minder.

Adres gegevens: Purmerendse Machine Handel | Flevostraat 170

telefoon: 0299-423146