Docu Trip Broca MediaVeel content hoeft het niet te zijn om klanten breder te informeren. Mocht u als ondernemer behoefte hebben om meer te laten zien, dan is ‘Docu Trip’ de oplossing.

Pakkende beelden afgewisseld met gesproken tekst en muziek. Klanten aangenaam op hun wenken bedienen. Achtergronden belichten was nog nooit zo eenvoudig. Live interviews geven op een onderhoudende wijze kleur aan uw presentatie.

Steeds meer klanten hebben behoefte aan gesproken tekst. De tijd van productinformatie en beschrijvingen lezen is passé. Het verkrijgen van kennis is plezieriger dan ooit. Hierbij spelen kwaliteitsbeelden en achtergrondmuziek een steeds grotere rol.

Veel mogelijkheden

Denk hierbij aan beroepen of bedrijven die veel belangrijke informatie willen overbrengen. Een slagersbedrijf vol prachtige en moderne apparatuur. De accountant die laat zien wat er nodig is voor een sluitende administratie. Maar ook een vakman die zijn expertise wil tonen.

Allemaal denkbare voorbeelden van bedrijven die trots zijn op wat zij voor u kunnen betekenen.

Een ‘Docu Trip’ gaat verder dan snelle beelden die inspelen op de verbeelding van de kijker. De geboden informatie versterkt de aankoop beslissing. Maar geeft ook aan de veeleisende klant de juiste informatie. Bovendien laat u zien dat uw product van onschatbare waarde is.  Waarden toekennen aan uw producten was nog nooit zo eenvoudig.

Een ‘Docu Trip’ bestaat uit pakkende video content verklarende teksten en interviews. Alles onderbouwd met heerlijke bijpassende muziek.

Neem contact met ons op.