Digitale folder van Broca Media slimme gratis oplossing voor ondernemers

Paspop Broca Media
Foto: Pixabay
Advertorial – Adverteren doet begeren en begeren doet ons aanzetten tot kopen.

Simpele gedachte achter de beslissing een product wel of niet te kopen. Hoe werk dat nou? Eigenlijk is daar geen éénduidend antwoord te geven. Wat voor de één werkt, hoeft niet te werken voor de ander. Maar het kan zelfs afhangen van het moment waarop we een product aanbieden.

Kerstballen proberen te verkopen midden in de zomer zal weinig resultaat opleveren. Natuurlijk zullen er gelijke tijd lieden zijn die zeggen, ”dat kan wel degelijk, maar zal mede afhangen van hoge kortingen.” En dat is natuurlijk zo. Er is altijd wel iemand die iets probeert en ziet dat die methode succesvol is.

Voorlopig is het zo dat grote retailers altijd werken met de beste reclamebureaus. Dat doen zij omdat reclame maken en ook verkopen goed voorbereid moet zijn wil het succes maximaal zijn.

Computer

Veel ondernemers hebben een handig neefje die zittend achter zijn computer in de avonduren de zaak van Tante vertegenwoordigd. Dus we kopen een pand, verbouwen dat tot een paleisje, stoppen het vol met de mooiste handel en vragen Dirkje of hij even wat reclame voor ons wil maken.

Of Dirkje snapt wat de bedoeling is, is blijkbaar minder van belang. Wat deze tiener vaak ook niet weet is dat er maar twee soorten gebruikers zijn op bij voorbeeld FaceBook. De ene groep wordt gebruikt en de andere gebruikt de groep. In beide gevallen is Mark Zuckerberg de winnaar.

Op faceBook vinden mensen het blijkbaar geweldig als zij veel like’s krijgen, terwijl dat helemaal niets zegt over gerealiseerde omzet. En ook hier zijn er weer ondernemers die er heilig van overtuigd zijn dat posten op FaceBook weldegelijk werkt. Wij zijn van mening dat reclame maken een stuk lastiger is dan gedacht.

Experts

Ons advies. Verhef reclamemaken tot een kunstje. Bij Broca Media doen wij niets zonder de hulp van twee gerenommeerde reclame experts. De laatste jaren gaat er niets de deur uit zonder dat te hebben overlegd. Een bedrijf of product krijgt over het algemeen maar één keer de kans om een eerste indruk te maken.

Gratis diensten kosten altijd wel iets, al is het maar uw e-mailadres. Daarom heeft Broca Media gedacht u te hulp te moeten komen met een werkelijk gratis dienst. We blijven tenslotte Nederlanders.

U kunt al uw reclame boodschappen kwijt op: Mooi Purmerend & Omstreken Digitale folder. Een aantal maanden. Geleden namen wij deze FaceBook groep over van commercieel dier bij uitstek, Marcus Freepainter.

Populair

Hij had deze groep weten op ten bouwen tot een populair bezochte groep. Na een kleine naamswijziging zetten wij zijn gedachten voort. Ondernemers helpen reclame te maken tegen extreem lage kosten. Mocht u geïnteresseerd zijn bijstand te krijgen van reclamemakers, ook dan kunt u ons benaderen. Wij maken dan een vrijblijvende afspraak.

U kunt de digitale folder bezoeken via de onderstaande link. Even lid worden en publiceren maar. 100% gratis en zonder verplichting.

Digitale folder bezoeken. Klik hier. Geen papier, dus beter voor milieu en 24/7 te bekijken.