De één trapt een balletje Johnny draait met veel plezier zijn rondjes

Johnny Messo Broca Media
Foto: Cees Baerts
Purmerend – Deze week maakten wij voor onze videoproductie, ‘fietsen in waterland’ een spetterende opnamen met Johnny Messo.

Hij fietst om zich te ontspannen graag een rondje in het ‘Purmerbos.’ John is druk vooral met ondernemen. Dat zit in het bloed van deze sympathieke Purmerender. Voorheen was John de eigenaar van de Febo naast de Hema. Tegenwoordig runt hij de ‘Foodmarkt’ twee deuren verder.

Alles wat deze ondernemer aanraakt verandert in vloeibaar goud. Alles komt grotendeels door zijn zorgvuldig opgebouwde gunfactor, maar ook door zijn enorme netwerk. Zo is hij familie van George Hana van Babylon, ook geen onbekende is onze mooi stad.

Driemaal in de week

Afgelopen week vroegen wij John vóór de camera wanneer hij zijn rondjes draait in het Purmerbos. Dat doet hij bij voorkeur driemaal in de week. Maar soms laten drukke werkzaamheden dit niet toe.

Voor deze aparte hobby heeft hij een supersonische Electrischefiets van het merk CUBE tot zijn beschikking. En met dit vele duizenden euro’s kostende karretje raast hij langs de daarvoor beschikbare paden. En alles volgens de toegestane regels. “Ik doe met wandelaars en hun dieren altijd extra voorzichtig, moet er niet aan denken dat ik een hond zou aanrijden.”

De fietsersbond

John acteerde voor ons in een videoproductie die wij in januari 2021 gaan uitbrengen. Hiervoor hebben al veel belanghebbende zich aangemeld als sponsor of deelnemer. Zo hebben wij nauw contact met de ‘de fietsersbond’.

Deze productie moet de mogelijkheden van het fietsen in Waterland duidelijk maken. Daar hebben wij gezien de prachtige fietspaden, maar ook de waanzinnig mooie omgeving, geen moeite mee.

Kijk hier naar de teaser die wij maakte.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en video’s die wij produceren, Abonneer u dan op: Link Broca Media.