Corrie Pisanu wil met gehandicapten werken

Corrie Pisanu Broca Media
Foto Broca Media
Purmerend – “ik wil graag met gehandicapten werken, leuk die mensen bezighouden, maar ik kom niet aan de bak”, vertelde Corrie Pisanu ons.

Herhaling uit 2018

Kort daarna trokken wij op onderzoek uit alsof we een schriftelijke cursus ombudsman hadden gevolgd. In de week na de opnamen van dit gesprek namen wij contact op met de Prinsen Stichting. Na kort te hebben uitgelegd dat wij het niet netjes vonden dat mevrouw Pisanu geen bericht had gekregen. Kregen wij heel netjes, een gedegen uitleg.

Mevr. Pisanu had wel degelijk e-mail antwoord gekregen en was afgewezen. Over de reden werd ons uit oogpunt van de privacy niets verteld. Dat was even een tegenvaller. Temeer omdat wij hoopte Mevr. Pisanu weer aan het werk te helpen. Mooi niet dus.

Telefoonnummer

Einde carrière ombudsman dachten wij. Ook omdat wij vergeten waren het telefoonnummer van Mevr. te vragen. En zoals altijd, “schoenmaker blijf bij je leest.” Mensen op straat aanspreken dat lukte allemaal wel en we werden zelfs steeds populairder. Maar even iets regelen, dat bleek andere koek.

Nadien hebben wij Mevr. Pisanu nooit meer gezien. Jammer want het was zo’n aardig mens. Ook hoopte wij dat ze haar droombaantje gevonden zou hebben. Wellicht zullen we het nooit te weten komen.