Coronavirus speelt Sunshine boys weer parten voorstelling weer uitgesteld.

Purmerend Stadstoneel Broca Media
Foto Dan Photogeek
Purmerend – Het zag er zo hoopvol uit na de eerste Lock down. Cees Winglaar en André Tiepel waren vol goede moed.

Helaas mag het niet zo zijn en vervallen de geplande uitvoeringen van de ‘The Sunshine Boys voor de tweede maal. “Het lijkt wel of het deze keer nog harder aankomt”, aldus een aangeslagen André Tiepel. Alles stond klaar en weer was de Purmaryn de locatie. Het publiek was gereduceerd tot dertig personen.

“Cees en ik hebben er alles aan gedaan om de avonden tot een groot succes te maken. Maar helaas het mag niet zo zijn. Wij nemen geen enkel risico met de spelers en zeker niet met het publiek. Het is weer afwachten op betere tijden.” De voorstellingen stonden gepland voor 13, 14 – 20 en 21 november 2020.

Logisch

André en Cees zijn teleurgesteld en dat is logisch. Maanden van voorbereiding en repeteren, voorlopig allemaal voor niets. Het niet kunnen spelen voor publiek is een enorme tegenlag voor deze rasartiesten. Maar het is niet anders.

Beiden mannen kijken hoopvol naar de toekomst waar het ‘oude normaal’ weer normaal zal zijn. Zij zijn niet de enigen toneelvereniging die noodgedwongen stil zit. De hele branche zit met dezelfde problemen. Overal worden voorstellingen uitgesteld en overal zitten mensen ineens thuis.

Toekomst

Naar de toekomst kijkend weet niemand waar dit zal eindigen. Nederland zucht onder de huidige omstandigheden. Zodra er een nieuwe datum bekend is, dan zullen wij dat via Broca Media bekend maken.

Met de voorlopige groetjes van Cees Wingelaar en André Tiepel.