Corana crisis – hoofdstuk Dyslecticus

Cees Baerts Broca Media
Foto Mihlo Baerts (Baerts Media)
Zoals vanmorgen belooft hier een hoofdstuk uit mijn boek, ‘Het komt op als…’ Het zijn vreemde tijden waarin we leven en ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.

Dit hoofdstuk gaat over mijzelf en ik vertel dat jullie omdat ik wil laten zien dat alles bereikbaar is met gewoon doorzetten. Ondanks mijn lees en schrijf probleem, heb ik mij nog nooit tegen laten houden om wat dan ook maar te ondernemen.

Zo ook nu weer. Wij zitten al een week thuis en hebben van de ene op de andere dag geen inkomen meer. Broca Media leeft van kleine- en horecaondernemers. Die zitten op dit moment zeker niet te wachten op reclame.

Fysiek contact

Mijn vrouw is pedicure en maag haar praktijk niet meer uitvoeren omdat we elk fysiek contact moeten vermijden. U begrijpt dat dit voor ons heel ingrijpend is. Toch willen wij samen strijdend ten onder.

De eerstkomende 35 weken kan ik elke week een hoofdstuk publiceren. Dan doen we om uw pijn te verzachten, want ook u zal het moeilijk hebben. En wat kunnen we anders dan elkaars verdriet te dragen.

Mijn hart is groot genoeg voor de hele wereld. Daarom, let op elkaar, zorg voor elkaar. Meer kunnen we niet doen.

Mocht u een boek willen bestellen, vul dan de onderstaande bon in. Wij zorgen voor de rest.