BuzzPartners anders dan anders

Pand BuzzPartners Broca Media
Foto aangeleverd
Purmerend – BuzzPartners timmert al een jaar of tien heel stabiel aan de digitale-snelweg. Daar zijn zij goed in en het bedrijf groeit tegen de klippen op.

Maar sinds een week of vier vecht Bert van Gulik tegen de klok om zijn ruim 160 vaste klanten zo goed en zo kwaad als het gaat, van dienst te zijn. Gelukkig is Bert niet geremd door enige technische kennis. Deze It- tijger heeft na een lange staat van dienst bij verschillende grote bedrijven, BuzzPartners opgericht.

En dat bleek gelijk bij verschillende kleine en middelgrote bedrijven goed aan te slaan. Binnen de kortste keren kon Bert uitbreiden en kwam de eerste werknemer. Of zoals hij dat zelf graag noemt, ‘medewerker’. Maar daar bleef het niet bij, het bedrijf biedt op dit moment werkgelegenheid aan zeven personen, inclusief hijzelf en zijn trouwe maatje, ‘Marja’.

Goed huwelijk

Marja is tegenwoordig mede-eigenaar en inmiddels getrouwd met Bert. Samen hebben zij één dochter, Fleur waar ze beiden dol op zijn. Het stel heeft elkaar leren kennen bij één van de werkgevers uit het verleden waar zij samen werkzaam waren. Ook Marja is niet de eerste de beste. Zij heeft een lange staat van dienst bij onder andere: Dichtbij.nl en Webregio.nl. Dus ook Marja weet van wanten en bleek een ideale huwelijkspartner, zowel privé als zakelijk.

Deze combinatie zette BuzzPartners op de kaart als gevestigd en stabiel bedrijf. Onlangs verhuisden zij naar een grotere ruimte binnen hetzelfde pand aan de Wilhelminalaan. Kortom BuzzPartners is de ideale partner als het gaat om online marketing. Bert en Marja volgen strakke lijnen en denken veel na over de behoefte van hun klanten.

Koud kunstje

De dag begint vast met een briefing met de vraag wat gaan we doen vandaag en wat hebben wij gisteren bereikt. Sinds de coronacrisis heeft het bedrijf veel contact met de klanten en werknemers via internet. Een koud kunstje zegt Bert, “ik kom uit die hoek.”

Daarom heeft het bedrijf ooit alle werknemers voorzien van een Laptop om zoveel als mogelijk mobiel te kunnen werken. Die insteek en kennis blijkt ook nu een gouden greep te zijn. BuzzPartners draait gewoon door en kan alle klanten als normaal van dienst zijn.