Burgemeester meer dan blij met Sinterklaas intocht

Sinterklaas intocht 2023

Sinterklaas intocht 23 Broca Media.nl
Foto: Arjen Tushuizen

Purmerend – Sinterklaas zette zondagmiddag de eerste schreden op Purmerendse bodem.

Americo, de trouwe viervoeter was speciaal voor deze gelegenheid afgereisd naar onze stad. Zoals vele van u weten is hij al vele jaren met pensioen. Maar de kans om Sint nog even te zien en te vervoeren wilde hij niet voorbij laten gaan.

De Sint was dan ook blij verrast dat zijn trouwe maatje op hem stond te wachten. Na een wat onwennige opstap ging het koppel vergezeld van heel veel Pieten de route langs en eindigde op de Koemarkt.

Opperbest

Veel ouders en kinderen probeerde een glimp van de Sint op te vangen. Sinterklaas was weer in een opperbest humeur en hij had tijd voor iedereen.

De tekst gaat onder de video verder.

Gelukkig hadden we ook het weer mee. Sinds een paar uur was het droog, precies wat we nodig hadden. Vanavond zullen er weer heel wat schoentjes gezet worden. Nou maar hopen dat het mooie cadeaus worden. Het was weer ouderwets gezellig in de stad. Zowel de organisatie als de hulpdiensten waren meer dan tevreden.

Voldaan

Americo was heel blij de Sint weer te hebben ontmoet. Moe en voldaan geniet hij morgen weer van zijn welverdiende pensioen.

Anderen bekeken ook >>> klik hier