Cees Baerts

Cees Baerts is de drijvende kracht achter Broca Media. Zijn motto is: Kwaliteit is een kwestie van mentaliteit. Mentaliteit is iets wat je hebt als niemand kijkt.

Wij maken uitsluitend hoogwaardige video opnamen en montages. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Cees werd op jonge leeftijd bestempeld als ‘leesblind’. Dat heet tegenwoordig dyslectisch. Een term en hoedanigheid die hem veel leerde over beeldvorming. Als jongeman moest hij zich beroepen op zijn waarneming van de buitenwereld. Iets opschrijven bleek veel te ingewikkeld. Bovendien zijn de juiste beelden eenvoudiger te onthouden.

Sterk gevoel

Hierdoor ontwikkelde hij een sterk gevoel voor beeld en de invloed daarvan. Het omvormen van gesproken of geschreven tekst is hem als het ware ‘met de paplepel ingegoten’. Logisch dat hij als klein kereltje al met een fototoestel over straat liep en de mooiste beelden maakten.

Hierdoor ontwikkelde hij een perfect gevoel voor beeld. Later werd daar video aan toegevoegd. Uiteindelijk werd hij na een studie, fotovakman. Nu is Cees de eigenaar van Broca Media en heeft al meerdere producties tot een mooi einde gebracht.

Broca

De naam ‘Broca’ refereert aan Paul Pierre Broca. Deze Franse arts, anatoom en antropoloog die bekend werd door zijn ontdekking van het spraakcentrum in onze hersenen. Daar ontstaat de onderlinge communicatie welke dieren niet hebben.

Om bijvoorbeeld een reclameboodschap goed over te brengen is de manier communiceren van uiterst groot belang. Een mooie boodschap slecht gecommuniceerd is hetzelfde als, ‘het paard achter de wagen spannen’. Daartegenover staat een slechte boodschap goed gecommuniceerd, die blijft iedereen bij.

Wacht niet langer

Heeft uzelf een mooie opname gemaakt? Bij Broca Media kunt u ook terecht voor het maken van uitsluitend de eindmontage.

Kijk rustig rond en als u vragen heeft, neem contact met ons op.

Mobiel 06-83702258 – Of vul de onderstaande bon in. Dan nemen wij contact met u op.