Het straatgesprek meester Ron

Leraar Broca Media
Foto Pixabay
Ook onze productie staat op dit moment stil. Op de berichten van de gemeente Purmerend na, is hier niets meer te doen.

Om u te vermaken en te binden aan Broca Media. Hebben wij besloten wat oude opnamen van het programma ‘Op straat’ uit het vet te halen.

Deze opnamen maakte ik samen met cameraman Rob Klaucke en bezorgde ons wekelijks voor heel veel hilariteit en plezier ‘op straat.’  Waarbij Rob Klaucke nog nooit een camera had vastgehouden en Cees Baerts nog nooit een microfoon. Waarbij de laatste de mazzel heeft gehad ooit ingeënt te zijn met een grammofoonnaald. Dus dat lekker kletsen, dat zat wel goed.

Geen samenwerking meer

Aan deze samenwerking kwam na ongeveer anderhalf jaar abrupt een einde door verschil van inzicht. Kort daarna werd Broca Media geboren.

Wekelijks zonden wij er twee uit en het item zorgde voor een flinke toename in het aantal kijkers.

Abonneren

Om ons te steunen zou u de video’s kunnen ‘liken’. Dat betekent net zoveel als een duimpje geven. Bovendien zouden wij het erg op prijs stellen als u zich zou abonneren op ons Youtube kanaal.

Het eerste gewillige slachtoffer was Ron van Eck. Onderweg bij het Waterlandziekenhuis kwamen wij hem tegen op het fietspad. Zonder blikken of blozen sprak Cees Baerts hem aan en vertelde hem dat dit een proefje was. Achteraf bleek het een goudengreep te zijn. Het item werd vanaf nummer één tot de laatste heel goed bekeken.

Ron van Eck

De Heer Ron van Eck is leraar Duits en economie. Op zondagmiddag spraken wij hem op de Waterlandlaan in Purmerend. Samen met zijn vrouw was hij op bezoek geweest bij een vriend die helaas getroffen is door Alzheimer. Ron vertelde openlijk alle ins en outs.

Vast heel veel plezier met kijken.

Youtiube kanaal: Broca Media Purmerend. De link naar ons kanaal op YouTube.