Broca gaat gewoon door ondanks gladheid en veel sneeuw

Sneeuw Broca Media
Foto: Pixabay
Purmerend – Ochtendbladen en grote krantenuitgevers hebben besloten vanwege het slechte weer vandaag niet te bezorgen.

Dat is natuurlijk niet goed voor de nieuwsvoorziening en de adverteerders. Veel uitgevers vinden het te gevaarlijk om chauffeurs en bezorgers eropuit te sturen. Dat is natuurlijk heel slecht nieuws, maar wel begrijpelijk. Het weer van met name dit weekeind ontwricht ons openbare leven. Wij zijn als klein landje natuurlijk sterk afhankelijk van onze mobiliteit.

Slecht begaanbare wegen zijn voor een aantal busondernemingen in het land al een reden geweest om dienstregelingen dit weekeind aan te passen. Deze aanpassing komt bovenop alle maatregelen die al getroffen waren rond de coronapandemie. Afgelopen week leidden dit tot hamstergedrag in de supermarkten.

Toekomst

Voor ons het zoveelste bewijs dat internet ondernemen de toekomst gaat bepalen. Deze ondernemers hebben geen last van het weer of andere omstandigheden die hen beletten hun werk te doen. Vaak zijn de internet nieuwsbronnen niet alleen veel sneller met het brengen van nieuwsfeiten, maar ook veel nauwkeuriger.

Andere voordelen zijn het sneller kunnen reageren op een verzoek voor het brengen van reclame. Zo maakten wij rond het schaatsen en de hoop op ijs binnen een paar uur een item voor de Purmerendse Machinehandel. Vroeg in de ochtend belde deze ondernemer met de vraag. “Kunnen jullie deze week iets voor ons maken rond het slijpen van schaatsen.”

Amper vier uur

Amper vier uur later gingen wij online met het onderstaande artikel. Het was voor ons niet anders dan anders. Journalist en cameraman op pad sturen om aan de wens van een klant te voldoen. De schrijvend journalist ging terug naar huis en maakte zijn artikel. De cameraman kwam naar de studio en monteerde de videobeelden in een razend tempo om tot een prachtig geheel.

Op de redactie werd alles in gereedheid gebracht voor het publiceren van het geheel. Foto, tekst en video zijn bij ons de standaard. Dat is het voordeel van digitaal werken, maar ook een sterk ontwikkelde redactie. De klant groot of klein staat bij ons altijd centraal.

Sociale media

Een extra service die wij klanten altijd bieden is het delen van hun berichten of reclameboodschappen op sociale media. Dat is slecht een digitale handeling die vaak geheel automatisch verloopt.

Mocht u dus vandaag geen krant ontvangen of niet de mogelijkheid hebben tot broodnodig adverteren. Overweeg dan om contact op te nemen met Broca Media. Misschien staat uw reclameboodschap zelfs vandaag nog online.

De schaatsgekte breekt in alle hevigheid weer los