Binnenkort ‘Het Straatgesprek’ weer online bij Broca Media`

John Burgemeester Broca Media
Foto: Broca Media
Purmerend – Na enige onderhandelingen is het zover. John Burgemeester gaat de presentatie van het immens populaire ‘Straatgesprek’ op zich nemen.

Twee jaar na het beëindigen van de samenwerking tussen Regio Media en Broca Media, lag dit item op de plank. Zowel cameraman Rob Klaucke als presentator Cees Baerts konden geen vervanger vinden. Dus de ijskast was de enige optie.

Afgelopen week bleek er plotseling een oplossing te zijn gevonden. Voor een dergelijk item heb je aardig wat mensen nodig om dit met de hoge kwaliteit te maken die Broca Media eigen is.

Redactie

Binnen de redactie lopen op dit moment verschillende mensen die een taak op zich kunnen nemen. Zo gaat Ab van den Hazel, het camerawerk doen. John Burgemeester neemt de presentatie voor zijn rekening en Cees Baerts gaat de regie en het geluid begeleiden. Broca Videoproducties gaat voor de montage van de beelden zorgen.

Een prachtige ontwikkeling, zo zijn de betrokken heren van mening. Burgemeester is geknipt voor dit online-programma. Zo is hij goed gebekt en kan over alles meepraten. Daarnaast beschikt deze Purmerender over voldoende mensenkennis en humor om op zijn eigen wijze inhoud te geven aan de gesprekken op straat.

Gedreven

Ab van den Hazel zal het camerawerk voor zijn rekening nemen. Daar hebben we ook alle vertrouwen in. Ab, is betrouwbaar en gedreven, daarnaast heeft hij in de afgelopen jaren bewezen dat hij weet waar het om gaat. En niet onbelangrijk, hij heeft overal lol in.

De regie is in handen van Cees Baerts. Ooit de bedenker van dit item, maar ook de eerste presentator die dit item een gezicht gaf. Hij was die man met al die gekke brilletjes. Baerts neemt het geluid en de regie voor zijn rekening.

Voor de af-montage van de beelden wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten die Broca Videoproducties biedt. Het is de bedoeling om in de komende weken alle apparatuur te testen. Daarna zal en een voorraad aan materiaal aangelegd gaan worden.

Dus Purmerend, zet u schrab. Wij maken binnenkort het centrum van Purmerend weer onveilig, met onze camera’s.