Bent u onze gast tijdens de 21e editie van Kunstroute Purmerend

Kunstroute 2022 Broca Media
Foto: Aangeleverd

Purmerend – Net zoals de afgelopen 20 jaar staat het eerste weekend in het teken van de Kunstroute.

35 lokale kunstenaars van het Kunstcollectief openen op 1- en 2 oktober hun atelier of gastlocatie om het publiek kennis te laten maken met hun werken.

Verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd. Van schilderkunst tot beeldhouwen. Van glas tot textiel en nog veel meer. Gasten worden gastvrij ontvangen. Uiteraard zal de kunstenaar enthousiast vertellen over de werken.

20 Jaar

Tijdens de exposities staan de kunstenaars stil bij 20 jaar Kunstroute. Dit doen zij door iets van hun eigen artistieke ontwikkeling te laten zien. Bijvoorbeeld hoe zij begonnen als kunstenaar en waar ze nu staan.

U kunt uw bezoek voorbereiden door wandelend langs 28 etalages in de Purmerendse binnenstad alvast kennis te maken met de deelnemende kunstenaars. Expositielocaties die worden gepresenteerd- zijn verkrijgbaar bij de VVV en alle deelnemende winkels.

Online

De routes zijn ook te downloaden op de website van Kunstcollectief Purmerend. www.kunstcollectiefpurmerend.nl. Op de website kunt u ook online kennis maken met alle deelnemers en een aantal van hun kunstwerken.