Bedrijf video’s zijn een belangrijk onderdeel bij het maken van reclame.  Elk bedrijf stelt zijn eigen eisen aan hun producten of diensten. Wij zorgen voor het visualiseren van uw passie. Klanten in deze categorie zijn niet zomaar klanten. Wij willen meewerken in het succesvol maken van uw bedrijf.

Vraag naar de redelijke tarieven.

Bel Cees Baerts. Mobiel: 06-83702258

Onlangs maakte wij voor Olympisch zwemster Manon Masseurs deze indrukwekkende bedrijfspresentatie.

 

Promo het Hospice Purmerend. Middels deze video krijgen toekomstige vrijwilligers inzicht in de gang van zaken.

Sponsor voorbeeld. Zie hier het intro en het outro van Het Straatgesprek. Uw reclame als bedrijf zou hier voor een klein bedrag vermeld kunnen worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Een prachtig intro voor het Nederlands kinder theater. Mees Kamphues speelt met zijn mooie koppie de sterren van de hemel.
Rijschool de linkerbaan. Prachtige korte film. Middels deze video kunnen toekomstige leerlingen zien hier plezierig het halen van het rijbewijs kan zijn.

Mode en Meer. Het jaarlijkse evenement dat in Purmerend gehouden wordt. Elk jaar trekt dit evenement vele honderden bezoekers.

Foto Looman uit Purmerend is een van de weinige ondernemers die de strijd met internet lijkt te winnen. In het item Het Straatgesprek, maakte wij deze korte video.
Heron bedrijven organiseerde een VW luchtgekoelde kever dag. Een enorm succes dat zeker navolging zal hebben.

Jack’s keuken montage. Een prachtig bedrijf ongekend in beeld gebracht. Keuken montage in één dag.

Promotie video voor het boek, “Het komt op als…”

Hoe het niet moet en wat er anders zou kunnen.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wil u graag weten of wij voor uw bedrijf iets zouden kunnen betekenen. Vul het onderstaande contact formulier in en wij nemen heel snel contact met u op. Bellen mag ook: mobiel 06-83702258