Aanrijding personenauto en motorscooter veel schade één gewonden (Update)

Motorscooter vs Auto Broca Media
Foto: Cees Baerts

Purmerend – Aanrijding Gorslaan kruising Jaagweg. Twee voertuigen total loss.

Rond 15:53 uur vond er een aanrijding plaats op de kruising Jaagweg. Een motorscooter en een personenvoertuig kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

Nadat de motor rechts op de auto was gebotst. Draaide deze om zijn eigen as en raakte met de linkerzijde een dikke verkeersinstallatie.

Verkeerslichten

Ter hoogte van het ongeval regelen verkeerslichten de verkeersstroom. Of er iemand door rood licht is gereden, zal een onderzoek uitwijzen.

De motorrijder werd door het ambulancepersoneel onderzocht. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Onderzoek

De weg ter hoogte van de kruising was enige tijd moeilijk begaanbaar voor het overige verkeer. De politie doet onderzoek en een berger voerde beiden voertuigen af.

(Update) 20:10 uur. Wij (red) hebben zojuist de motorrijder gesproken. Dit blijkt een bekende Purmerender en goede vriend van onze fotograaf te zijn.

Zijn linkervoet is op vier plaatsen gebroken. Verder zit hij onder de butsen en kneuzingen. Ook is zijn gezicht behoorlijk gehavend. Op dit moment wordt hij verzorgt in het Zaans Medisch Centrum en maakt het onder de omstandigheden redelijk goed. 

Hij is de Mevrouw die bij hem gebleven erg dankbaar en zou graag met haar in contact komen.

Daarnaast zou hij graag in contact komen met twee stewardessen die bij het verkeerslicht achter hem stonden. Zij moeten alles gezien hebben. 

Verder laat hij weten het ambulancepersoneel en de politie heel dankbaar te zijn. 

De Mevrouw en de dames stewardessen wordt verzocht contact op te nemen met onze redactie.

Inmiddels heeft de dame die bij hem is gebleven zich gemeld. Mevr. N. G. heel hartelijk bedankt.